Muler

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
10 - 13 år
Mødedag/tid: 
Mandage Kl. 17:30 - 19:30
Email: 
Ledere: 
Bo
Lisbeth
Thomas
Dorte
Katja
forsideblok_glidebane_fotograf_frederik_andreas-jorgensen

Muler

Muler

I vores gruppe kalder vi Juniorerne for Muler. Muler er typisk 10-12 år og går i 4. eller 5. klasse. Vi bruger det meste af vores tid i naturen og lærer så meget som muligt og spejder- og friluftsliv.

Hvis du tror det kunne være sjovt så kom og prøv et par gange!

Online indmeldelse: http://www.essg.dk/blivspejder


Indmeldt - hvad nu?

Du kan læse her om hvilke materialer du modtager ved indmeldelsen udover en regning! Du skal selv købe en uniform, bælte og dolk. Du får brug for ekstra udrustning til turer (som rygsæk og sovepose), men du kan kontakte Bo hvis du gerne vil låne rygsæk/sovepose m.m. til de første par ture.

Møder

Vores møder finder du i programmet som du kan se i boksen til højre.

Mødesteder

  • Liselund (Vores spejderhytte midt i Ganløse)
  • Farum Nyvang (P-pladsen med skuret i Farum Nyvang på vej mod Farum)
  • Røde Rose II (P-pladsen ved Undinegården i Ganløse Eged på vej mod Lynge)

Påklædning

Vi er udenfor på langt de fleste møder, så vær varmt og tørt klædt på. Og husk: Uniform, tørklæde, sangbog og dolk. Madpakke og drikkedunk i en lille rygsæk. Lygte om vinteren.

E-mail

Vi bruger spejdernes medlemsservice til at sende emails ud. Her er jeres informationer fra indmeldelsen registreret. Hvis I får nye informationer / email så skal I huske at opdatere jeres kontaktinformationer https://medlem.dds.dk/member/mypage


 

Som Mule arbejder bliver der lagt meget vægt på vekselvirkning imelle oplevelser i patruljen og lederplanlagte aktiviteter. Muler er med til at planlægge aktiviteter og ture, generelt er patruljen omdrejningspunktet for Mulernes hverdag.

Vi mødes:

Om mandagen kl. 17.30 til kl. 19:30

Hvad laver vi:

Som Mule vil du deltage på aftenmøder hvor vi arbejder med færdigheder, såsom økse, kniv, klar dig selv, orientering, friluftsliv m.m. - ligesom der vil være ture hvor vi sover i telt, shelter, cykler, vandre, tager på natløb m.m.